Eldstäder i Södertälje

Clöves hantverk

Eldstäder i Södertälje

Du som söker eldstäder i Södertälje har kommit helt rätt, då vi på Clöves hantverk är ett företag som är inriktat på allt som rör just detta. Vi hjälper till med kakelugnar, öppna spisar, eldstäder, skorstenar samt in- och utvändig målning och tapetsering. Hos oss går det att välja mellan ett stort antal olika sorters eldstäder och kakelugnar med mera. Vi vill på detta sätt ge dig möjligheten att finna en produkt som passar dig, dina behov och önskemål. Vår personal kan hjälpa dig att komma fram till rätt beslut. Dess kunskap och erfarenhet gör Clöves hantverk till ditt självklara val, då du vill finns den mesta kvalitativa, men ändå prisvänliga eldstaden på marknaden.

Hur går det till?

Om du är intresserad av våra produkter, så kan du komma hit och titta på vårt utbud. Du kan prata med våra expert och sedermera bestämma dig för vilken av våra produkter som passar just dig. Alla våra produkter går att köpa med och utan montering. Montering är dock någonting som vi verkligen rekommenderar, då det för en lekman kan vara besvärligt att genomföra. Vi har däremot experter som har arbetat med detta i många år.

Andra produkter

Det kan vara bra att känna till att vi här på Clöves hantverk, även tillhandahåller ett stort antal tillbehör inom kakelugnar och eldstäder. Några exempel på detta är ytterluckor i mässing, golvplåt, gnistgaller, spjälledare i mässing, spjäll och skorstensisolering.